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レストラン屋が作った渋谷のパン屋|SHIBUichi BAKERY(渋いち ベーカリー)

CONCEPT

レストラン屋が作る、こだわりが詰まった街に愛されるベーカリー。

『リゴレット』などのレストランとの融合をテーマにした、“レストラン屋が作ったベーカリー”。
自然栽培の国産小麦で作るバゲットや食パン、たっぷりのフランス産発酵バターとマルドンの塩を使ったクロワッサン。

そして毎朝、お店で調理した無添加の具材を使った調理パンは、
『リゴレット』や『タバーン オン エス』のレシピをもとに作っています。

店内もレストランのようなオープンキッチンとなっており、パンを作る様子を見ることができます。
家庭で作るパンと基本の工程は同じでも、粉の厳選や加工・ブレンドなどにこだわることで、
お店でしか味わえない美味しいパンをお届けします。

An ideal bakery created by a restaurant

"A bakery created by a restaurant" which has the theme that is intimately with restaurants such as "RIGOLETTO."
Baguette and white bread made from scratch with local flour, and croissant made with rich French cultured butter and Maldon salt. "Deli bread" made with our delicious homemade deli made with natural ingredients based on the recipes of "RIGOLETTO" and "tavern on S.
"Open kitchen layout allows customers to see craftsman making breads.
Although the basic process is same as breads made at home, we make a difference with the choice of flour, milling method and blending to offer delicious bread that you can only enjoy at SHIBUichi BAKERY.

ACCESS & INFO

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SHIBUichi BAKERY

渋いち ベーカリー

営業時間HOURS

(月〜土)8:00~19:00

(日・祝)9:00〜18:00
(Mon - Sat) 8:00am - 7:00pm

(Sun/ Holiday) 9:00am - 6:00pm

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