MENU

CLOSE

RESERVATION

CONCEPT

こだわりぬいた上質な蕎麦和食

その季節の最良の国産蕎麦粉を使用した、細めの二八蕎麦。
蕎麦つゆは、鹿児島県から取り寄せた2年熟成の厚切り枯節でしっかり出汁をとり、蕎麦の美味しさをさらに引き立てる蕎麦つゆに仕上げました。

お酒のアテとして豊富に揃えた蕎麦前は、素材を味わうシンプルなものからアレンジを効かせた一皿まで。
あわせる日本酒は、純米酒にこだわり、仕込み米で選んでいただけるよう様々な種類取り揃えました。

SOBA WASHOKU

Introducing new style of SOBA and WASHOKU!

Soba is handmade by our chef Masahisa Toyoda using the best domestic buckwheat flour seleted each season.

A neat lineup of simple yet delicious SOBAMAE and beautiful sake made by younger generations.

SUOH is a place where you can stop by for just a bowl of soba or for great cup of sake along with sobamae.

ACCESS & INFO

JAPANESEENGLISH

蕎麦 蘇枋(そば すおう)

SOBA SUOH

営業時間HOURS

11:00-23:00(L.O. FOOD/22:00 DRINK/22:30)
※当面の間、11:00-22:00の営業となります。
11:00 a.m. - 11:00 p.m. (L.O FOOD/10:00 p.m. DRINK/10:30 p.m.)
※We are opening at 11:00 a.m.-10:00 p.m. for a while.

席数TOTAL SEATS

52席(1個室/10名)
52Seats (1 Private Room for up to 10 people)

オープン日GRAND OPEN

2020年6月24日(水)
June 24th, 2020

注意事項CAUTIONS

小学生未満のお子様のご入店は、平日のみ11:00-17:00でのご利用にご協力いただいております。(土日祝除く)
また、小学生未満連れのお客様はご案内するお席を限定させて頂いております。
Families with children under the age of six are welcomed 11:00a.m.-5:00p.m. on weekdays.
(Children are welcomed at all time on weekends and holidays.)
Limited tables for customers accompanied with small children.